Nog meer gebruiksgemak binnen Synergy

Het is u vast niet ontgaan: Synergy is sinds de vorige release innovatiever, visueel aantrekkelijker en gemakkelijker om doorheen te navigeren. De komende release bevat de tweede fase van het Synergy User Experience-project met diverse aanvullende verbeteringen in de interface. Enkele van deze belangrijke verbeteringen, waardoor u nóg meer gebruiksgemak ervaart:

Homepage grid

Voor de homepage en dashboards wordt een nieuw grid toegepast. Hiermee kunt u de diverse widgets heel eenvoudig slepen en op de gewenste plek plaatsen. Ook kunt u de grootte van de widgets aanpassen.

Nieuwe document lay-out

Het uiterlijk van een document in de view modus gaat veranderen, met name de secties, knoppen en de lay-out van de document inhoud. Standaard uitgeklapt, de ‘Meer’ sectie wordt geïntroduceerd met daarin meer informatie over documenteigenschappen, zoals documenttype, categorie, security level etc.

Relatiekaart

De relatiekaart heeft een nieuwe lay-out gekregen. De secties ‘Marketing’ en ‘Contacten’ zijn visueel verbeterd en er is een ‘Samenvatting’-sectie toegevoegd. Bovendien is de functionaliteit van het uploaden, veranderen of verwijderen van een afbeelding in de nieuwe en edit modus verbeterend.

Medewerkerskaart

In de vorige Synergy release hebben we de nieuwe lay-out van de persoonlijk kaart alleen in de view modus opgeleverd. In de huidige release gaan we verder met het re design van de personalisatie en edit modus. Eén van de aanpassingen die meteen zal opvallen is de persoonsafbeelding maintenance.

Zoek geschiedenis

De zoekgeschiedenis wordt aan de gebruiker aangeboden tijdens het zoeken om de gebruikerservaring te verbeteren.

Meer gebruikersgemak binnen Exact Globe

In de komende release nemen we het ontwerp van Exact Globe voor u onder handen. Zo profiteert u van nog meer gebruiksgemak binnen Globe. De volgende wijzingen in Globe zijn meteen zichtbaar voor u in de nieuwe release:

  •  Nieuwe administratiekleuren
  • Nieuwe iconen
  • Nieuw default font (Open Sans)
  • Herontwerp toolbar en administraties-menu
  • Nieuw ontwerp en een administratie-afhankelijke kleur voor diverse onderdelen, zoals knoppen en lijsten.