exact business software

Nieuw Exact licentiemodel

Wat gaat er gebeuren?

Exact verbeterd voortdurend haar producten. Zowel qua prestaties en functionaliteit, als qua veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.
Zo wordt er naar een nieuw model toegewerkt voor het uitleveren van licenties. Dankzij dit nieuwe model hoef jij als klant niet meer bij iedere wijziging in je licentie een nieuw licentiebestand te downloaden, zoals nu het geval is. In plaats daarvan wordt de wijziging automatisch in je omgeving geplaatst. Hierdoor is de beschikbare functionaliteit in Exact Globe, Synergy en Compact altijd in overeenstemming met het contract.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra je de software installeert, installeert de nieuwe licentie meteen mee. Voordat deze actief wordt, gaat een scan lopen om te checken of de geïnstalleerde licentie overeenkomt met de contract licentie. Als alles goed is, gaat de nieuwe licentie gewoon in. Mocht uit de scan blijken dat er een verschil is tussen de geïnstalleerde licentie en de contract licentie – bijvoorbeeld dat er meer of minder gebruikers actief zijn – krijg je hiervan een automatische melding. We raden je dan aan contact op te nemen met uw accountmanager of ons kantoor, om samen te kijken wat er aan de hand is.

Zodra de download voor je klaarstaat ontvang je hierover bericht!

Bron: Exact Software