Laatste kans! Demodag 26 november 2015

Wilt u op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van:

  • Digitaliseren en automatisch inboeken van inkoopfacturen;
  • Eenvoudig rapportages samenstellen;
  • Altijd en overal inzicht hebben in uw bedrijfsprocessen;
  • In de Cloud werken?

Kom dan naar de demodag van Qexpertise op donderdag 26 november 2015!

U komt toch ook?

Wij heten u vanaf 14:00 uur van harte welkom op onze locatie in Veenendaal. Het programma voor de middag ziet er als volgt uit:

Demonstratieruimte 1 Demonstratieruimte 2
14:00 – 14:45 Scanning (Scan Sys) Synergy CRM (Exact)
14:45 – 15:30 Cloud University (Parentix) Scanning (Blue 10)
15:30 – 15:45 Pauze Pauze
15:45 – 16:30 Rapportage (Sumatra) Het mobiele werken (Exact)
16:30 – … Borrel Borrel

Schrijft u zich dan in door een e-mail te sturen naar sula.bos@qexpertise.nl. Gelieve hierbij aangeven welke demonstratie(s) u wilt bijwonen.

Meer informatie over de demonstraties

Door verschillende professionals worden de volgende demonstraties gegeven van de eerder genoemde softwareoplossingen:

Scanning – Scan Sys en Blue10
Alle inkoopfacturen (papier, pdf en elektronisch) worden digitaal verwerkt, naar de juiste personen in de organisatie gestuurd en automatisch geboekt in uw Exact Globe administratie.

Rapportage – Sumatra

Met interactieve rapportage/dashboards heeft u een compleet en gedetailleerd inzicht in belangrijke stuurinformatie over processen binnen uw organisatie waar u ook bent. Door informatie 24/7 en real-time beschikbaar te hebben kunnen de mensen binnen uw organisatie de juiste beslissingen nemen en hun functie beter uitoefenen.

Het mobiele werken – Exact Software
Eerst waren het nog grote veelzijdige applicaties, waar u soms dagen training voor nodig had om er efficiënt mee te kunnen werken. Nu zijn het meer taakgerichte mobiele apps die u direct en zonder handleiding kunt gebruiken. U profiteert met Exact van de eenvoud van mobiele apps, gecombineerd met de kracht van een centraal bedrijfsinformatiesysteem. U heeft het volledige inzicht in al uw bedrijfsprocessen, en uw medewerkers kunnen met de apps op hun smartphones werken zoals ze gewend zijn, eenvoudig en snel.

Cloud University – Parentix
Parentix is dé applicatie hostingprovider, specialist in het online beschikbaar stellen en beheren van bedrijf kritische applicaties via een innovatief en zeer goed beveiligd platform. Ons uitgangspunt is dat eindgebruikers een veilige, stabiele, altijd beschikbare en snel werkende applicatie kunnen gebruiken vanuit de Parentix cloud.


Synergy CRM  – Exact Software

Exact Synergy voor CRM maakt een einde aan de grenzen tussen verkoop, marketing, financiën, support en alle andere afdelingen die regelmatig contact hebben met klanten. Het web-based CRM systeem biedt u een organisatie brede bron van informatie. Dankzij document en werk stromen bent u er zeker van dat alle medewerkers geïnformeerd zijn en bijdragen aan duurzame relaties met klanten.