Kom naar de Qexpertise demodag van 23 april 2015 !

Wilt u op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van:

  • Digitaliseren en automatisch inboeken van inkoopfacturen;
  • Eenvoudig rapportages samenstellen;
  • Exact in the cloud;
  • Urenregistratie en facturatie;
  • Barcodescanning, WMS & ICL in de praktijk

Door verschillende professionals worden de volgende demonstraties gegeven van bovengenoemde oplossingen:

Scanning – Scan Sys en Blue10
Invoice Management is de oplossing voor het digitaal verwerken van je inkoopfacturen. Alle inkoopfacturen (papier, pdf en elektronisch) worden digitaal verwerkt, naar de juiste personen in de organisatie gestuurd en naadloos verwerkt in uw Exact Globe administratie.

Rapportage – Sumatra
Met interactieve rapportage/dashboards heeft u een compleet en gedetailleerd inzicht in belangrijke stuurinformatie over processen binnen uw organisatie waar u ook bent. Door informatie 24/7 en real-time beschikbaar te hebben kunnen de mensen binnen uw organisatie de juiste beslissingen nemen en hun functie beter uitoefenen.

Exact in the cloud – Parentix
Qexpertise is dé applicatie hostingprovider, specialist in het online beschikbaar stellen en beheren van bedrijf kritische applicaties via een innovatief en zeer goed beveiligd platform. Ons uitgangspunt is dat eindgebruikers een veilige, stabiele, altijd beschikbare en snel werkende applicatie kunnen gebruiken vanuit de Parentix cloud.

PSA (Professional Services Automation) – Exact Software
De klant wordt steeds kritischer en wil beter inzicht in het verloop van de projecten (blijven we binnen budget en tijd?). Hoe ga je dit als projectleider managen? Met Exact PSA heb je grip op de projecten van “Quote to Cash”!

Barcodescanning, WMS & ICL in de praktijk – Exact Software
Aan de hand van drie klantcases vertellen we je in deze sessie alles over WMS en Intercompany Logistics (ICL). Waar liepen deze drie klanten tegenaan in hun magazijn? Waar liggen hun uitdagingen? En wat is de winst nu ze met Exact WMS werken? En – als dit van toepassing is – hoe gaan ze om met een centraal magazijn en meerdere vestigingen? Hoe zorgen ze ervoor dat de vestigingen soepel samenwerken? Kom naar deze sessie en ontdek welke voordelen er nog meer te behalen zijn in je eigen magazijn

U komt toch ook?

Wij heten u vanaf 14:00 uur van harte welkom op onze locatie in Veenendaal. Het programma voor de middag ziet er als volgt uit:

Demonstratieruimte 1

14:00 – 14:45 Scanning (Scan Sys)
14:45 – 15:30 PSA (Exact Software)
15:30 – 15:45 Pauze
15:45 – 16:30 Scanning (Blue 10)
16:30 – … Borrel

Demonstratieruimte 2

14:00 – 14:45 Rapportage (Sumatra)
14:45 – 15:30 Exact in the cloud (Qexpertise)
15:30 – 15:45 Pauze
15:45 – 16:30 Barcodescanning, WMS & ICL in de praktijk (Exact Software)
16:30 – … Borrel

Schrijft u zich dan in door een e-mail te sturen naar sula.bos@qexpertise.nl. Gelieve hierbij aangeven welke demonstratie(s) u wilt bijwonen.