exact business software

Hoe een aanpasbaar onderwerp van e-mails de effectiviteit verhoogt

Met Exact Online kun je automatisch e-mails versturen. Handig, bijvoorbeeld als je facturen of aanmaningen stuurt. Via de editor kun je de bodytekst van het bericht gemakkelijk aanpassen en dynamische informatie uit Exact Online gebruiken. Het resultaat: een veel persoonlijker en relevanter e-mailbericht. Wel zo fijn, want persoonlijke, relevante e-mails worden aanzienlijk beter gelezen. Met andere woorden: hoe gerichter de communicatie, hoe effectiever. 

Vaststaande onderwerpregel grote bron van frustratie

De onderwerpregel van deze e-mails stond tot nu toe vast. Met uitzondering van een relevant verkoopordernummer of offertenummer; die werden wél getoond. Maar de rest van de subject line kon je niet aanpassen. Dit tot grote frustratie van veel gebruikers. 

Aanpasbare subject lines en dynamische velden

Those days are gone. Met de nieuwe feature ‘aanpassen e-mail onderwerp’ pas je vanaf nu in Exact Online de onderwerpregel van elk standaard e-mailbericht aan. Dit doe je vanuit het onderhoud van de emailtekstlayoutPlus: dynamische velden toevoegen, zoals een order– of bestelnummer, klantnaam, of welke informatie dan ook. En dat alles net zo gemakkelijk als in de editor voor de mailtekst zelf. 

Aanpassing met grote impact 

Een aanpassing met grote impact: de kans dat een e-mail met relevante, actuele onderwerpregel zijn doel dient, neemt fors toe. Niet alleen is de herkenning aanzienlijk hoger, ook kun je op basis van informatie uit je bedrijfssoftware nóg efficiënter met je relaties communiceren. 

Bron: Exact Software