Hij is er weer; de nieuwe FUEL

Hij is er weer; de nieuwe FUEL. Dinsdag 13 mei ligt deze op de mat bij al onze klanten. Deze editie staat volledig in het teken van Mobiel en staat boordevol interviews, klantcases, tips & tricks en andere interessante artikelen.

Zo is er een uitgebreid interview met Eurocommissaris Neelie Kroes. Speciaal voor deze FUEL gaat zij dieper in op de ontwikkelingen en het belang van de ICT-sector. Daarnaast vertellen Martin Ortgiess en Bert Siekmann van Exact Software over de opmars van de app. Sander van Triet wijst de lezer op het belang van een mobiele strategie en voorziet hen van een zes stappenplan.
In de nieuwsrubriek worden een aantal recent gehouden events behandeld zoals de Demodag en natuurlijk aandacht voor de Partner van het Jaar. Ook zijn er weer nuttige tips & tricks opgesteld om de gebruiker het maximale uit onze software te laten halen.

Verder bevat deze FUEL weer een insert met alle laatste product updates voor Exact Synergy Enterprise en Exact Globe Next. Al met al weer een zeer boeiende editie van de FUEL. Veel leesplezier toegewenst!

fuel