Qexpertise logo

Heeft u zich al ingeschreven voor de demodag van Qexpertise?Wilt u op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van:

  • Digitaliseren en automatisch inboeken van inkoopfacturen;
  • Eenvoudig rapportages samenstellen;
  • Altijd en overal inzicht hebben in uw bedrijfsprocessen;
  • Uw personeelsadministratie op orde te hebben, zo eenvoudig en snel mogelijk;
  • In de cloud werken;

Kom dan naar de demodag van Qexpertise op donderdag 26 mei 2016!

Door verschillende professionals worden de volgende demonstraties gegeven van bovengenoemde oplossingen:

Scanning – Scan Sys en Blue10

Alle inkoopfacturen (papier, pdf en elektronisch) worden digitaal verwerkt, naar de juiste personen in de organisatie gestuurd en automatisch geboekt in uw Exact Globe administratie.

Rapportage – Sumatra

Met interactieve rapportage/dashboards heeft u een compleet en gedetailleerd inzicht in belangrijke stuurinformatie over processen binnen uw organisatie waar u ook bent. Door informatie 24/7 en real-time beschikbaar te hebben kunnen de mensen binnen uw organisatie de juiste beslissingen nemen en hun functie beter uitoefenen.

Synergy HRM – Exact Software

De rol van de P&O manager is aan het veranderen. Om voldoende tijdswinst te behalen is het belangrijk uw personeelsadministratie op orde te hebben, zo eenvoudig en snel mogelijk.

Met de software van Exact voor HRM is dit realiseerbaar. Maak daarom kennis met Exact Synergy HRM.

Cloud University – Parentix

Parentix is dé applicatie hostingprovider, specialist in het online beschikbaar stellen en beheren van bedrijfskritische applicaties via een innovatief en zeer goed beveiligd platform. Ons uitgangspunt is dat eindgebruikers een veilige, stabiele, altijd beschikbare en snel werkende applicatie kunnen gebruiken vanuit de Parentix cloud.

Synergy CRM  – Exact Software

Exact Synergy voor CRM maakt een einde aan de grenzen tussen verkoop, marketing, financiën, support en alle andere afdelingen die regelmatig contact hebben met klanten. Het web-based CRM systeem biedt u een organisatiebrede bron van informatie. Dankzij document en werk stromen bent u er zeker van dat alle medewerkers geïnformeerd zijn en bijdragen aan duurzame relaties met klanten.

U komt toch ook?

Op donderdag 26 mei 2016 heten wij u vanaf 14:00 uur van harte welkom op onze locatie in Veenendaal. Het programma voor de middag ziet er als volgt uit:

Demonstratieruimte 1

14:00  –  14:45   Scanning (Scan Sys)
14:45  –  15:30   Cloud University (Parentix)
15:30  –  15:45   Pauze
15:45  –  16:30   Scanning (Blue 10)
16:30  –   …..   Borrel

Demonstratieruimte 2

14:00  –  14:45   Synergy CRM (Exact Software)
14:45  –  15:30   Synergy HRM (Exact Software)
15:30  –  15:45   Pauze
15:45  –  16:30   Rapportage (Sumatra)
16:30  –   …..   Borrel

U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar sula.bos@qexpertise.nl. Gelieve hierbij aan te geven welke demonstratie(s) u wilt bijwonen.