Exact software

Exact software is al sinds 1984 actief op de markt voor bedrijfssoftware. Ooit begonnen met boekhoudsoftware, maar inmiddels biedt Exact software al jarenlang branche specifieke software aan op het gebied van onder meer financiën, handel, productie, bouw en zakelijke dienstverlening. Met deze software maakt het niet uit of u een kleine, startende ondernemer bent, of een grote, internationale speler. De oplossingen sluiten naadloos aan op elke bedrijfsgrootte en elke branche.

Uw bedrijfsprocessen gestroomlijnd met Exact software

Uiteraard biedt Exact software u alle mogelijkheden om uw financiële administratie te beheren. U heeft naast de benodigdheden voor uw basisboekhouding ook de mogelijkheid om rapporten te genereren, waardoor u altijd op de hoogte bent van uw financiën.
Laat geen verkoopkans meer liggen met de Exact CRM mogelijkheden. In Exact beheert u al uw klantcontacten, verkoopkansen en taken op één centrale plek, zodat al uw medewerkers altijd de meest actuele informatie over uw klanten binnen handbereik hebben. Ook maakt u met CRM effectieve marketingcampagnes om uw omzet te verhogen.
Uw bedrijf draait op uw medewerkers en de HR oplossing van Exact stelt u in staat om uw medewerkers optimale service te verlenen en de beste kandidaten aan te trekken. Met het digitaliseren van uw HR processen met de ERP software van Exact houdt u overzicht van sollicitatie tot salarisadministratie.

Succesvolle projecten met Exact software

Wanneer uw organisatie op projecten draait, is het belangrijk dat u uw projecten strak regisseert. Met Exact software houdt u de kosten onder controle en heeft u altijd een actueel inzicht in uw projectresultaten. Met de projectmanagementsoftware heeft u al uw projectinformatie overzichtelijk op één centrale plek opgeslagen, zodat kostbare vergissingen door ontbrekende informatie tot de verleden tijd behoren.
Bij het uitvoeren van projecten is het van groot belang dat de uren correct geregistreerd worden. Het wordt uw medewerkers makkelijk gemaakt om hun uren te boeken, zodat uw uren correct gefactureerd kunnen worden. Uiteraard sluit uw projectfacturering naadloos aan op uw financiële administratie, zodat u uw facturen niet meer handmatig hoeft in te voeren in uw boekhouding.

Slim rapporteren met Exact software

Schrikt u soms van het grote aantal Excel rapportages dat in omloop is in uw organisatie? Excel rapportages kunnen handig zijn, maar ze kunnen ook een groot bedrijfsrisico vormen, doordat ze foutgevoelig en moeilijk te onderhouden zijn. Met Exact software hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken.
De rapportages van Exact software halen informatie uit uw hele bedrijfsadministratie, waardoor u altijd een duidelijk en actueel beeld heeft van hoe uw organisatie presteert. Exact software maakt het u mogelijk om snel beslissingen te nemen wanneer zich mooie kansen voordoen en snel in te grijpen in het geval van bedreigende situaties. Zo bent u altijd voorzien van de juiste sturingsinformatie.

Exact software online

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om hun software in de cloud onder te brengen in plaats van op servers in hun eigen pand. De voordelen hiervan zijn dat u geen onderhoud meer heeft aan de servers waarop de software draait en dat uw data veel beter beveiligd is. Uiteraard bieden wij diverse online mogelijkheden aan waardoor ook ú uw onderneming naar de cloud kunt brengen. U zult zich nooit meer zorgen hoeven te maken over back-ups en u heeft overal ter wereld uw gegevens bij de hand.

Exact software voor mobiele apparaten

U bent veel onderweg en wilt graag van mobiele oplossingen gebruik maken om waar u ook bent actuele informatie te hebben. Er zijn diverse apps beschikbaar die u kunt koppelen aan uw Exact software. Hiermee kunt u nog efficiënter werken met Exact software.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Wij nemen graag met u door hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.