exact business software

Exact Product updates 414/259 algemeen beschikbaar – Fase 2

Product updates 414/259 algemeen beschikbaar – Fase 2

Zoals Exact eerder heeft aangegeven komen de nieuwe product updates in fases beschikbaar.

Sinds kort kan de volgende groep klanten de nieuwe product updates 414SP1 en 259SP1 downloaden. De beschikbaarheid van deze product updates voor andere licenties volgt in de komende weken. Houd de supportblog van Exact in de gaten voor meer informatie.

Wie kan de nieuwe product updates downloaden?

De product updates zijn beschikbaar voor Exact partners en Exact Synergy klanten die geen gebruik maken van Exact Globe.

Wat is er nieuw?

Exact Synergy

In Exact Synergy zijn onder andere verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de user interface, zoals de introductie van de medewerker hoverkaart en diverse verbeteringen met betrekking tot de workspace widgets.

Verder is de tijdlijn geïntroduceerd waarmee je gedeelde berichten, status updates, discussies en realtime notificaties kunt bekijken. Ook is er de mogelijkheid om groepen aan te maken. Hierin kunnen groepsleden berichten plaatsen, samen werken aan documenten of projecten, informatie delen, discussies starten, notificaties over bedrijfsevenementen ontvangen of ideeën uitwisselen.

Daarnaast hebben we verschillende verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de verkoopkansen, zoals meer filtercriteria bij het zoeken, en een verbetering bij het selecteren van een concurrent bij het verliezen van een verkoopkans.

Voor meer informatie over deze wijzigingen en andere verbeteringen in deze product update kun je de release notes van product update 259 raadplegen.

Exact Globe

In Exact Globe is het nu mogelijk om de favorietenlijst vast te zetten zodat deze standaard aan de rechterzijde van het hoofdmenu wordt weergegeven.

Verder hebben we de logistieke modules verbeterd. Zo is het nu mogelijk om de productieorders te bekijken die volledig zijn uitgegeven en ontvangen. Ook is er een verbetering doorgevoerd in de berekening van de toeslagen en kortingen waarbij je nu kunt aangeven of je de kortingen en toeslagen pro rata wilt toepassen of als volledig bedrag bij de eerste levering of factuur

Voor meer informatie over deze wijzigingen en andere verbeteringen in deze product update kun je de release notes van product update 414 raadplegen.

Service packs Voor de verbeteringen in de service packs kun je de onderstaande links raadplegen:

Belangrijk

Houd er rekening mee dat de systeemeisen in deze product updates zijn gewijzigd.

Wilt u meer weten over Exact Product Updates 414/259? Neem gerust contact op via info@qexpertise.nl