Exact live 2016

EXACT LIVE, 09 NOVEMBER 2016, JAARBEURS UTRECHT

Qexpertise is wederom van de partij!
Ook dit jaar is Qexpertise er weer bij! Onze accountmanagers kunnen u alles vertellen over o.a. rapportage, project-urenregistratie en scanning. Dit alles met als doel uw werkprocessen te optimaliseren. Hier vertellen wij u tijdens Exact Live 2016 graag meer over. Wij zijn te vinden op standnummer: 25

Silver Solutions
Daarnaast zullen wij ook bij de stand van Silver Solutions te vinden zijn. Direct bij de ingang, tegenover de Hackathon laten wij en andere Silver partners graag zien, welke portals en apps er gebouwd zijn met Silver. Wij zullen hier staan met onze debiteurenportal, waarmee wij de opvolging verzorgen van ons debiteurenbeheer. Met andere woorden, een geautomatiseerde koppeling van ons administratieve systeem, voor het opvolgen van verzonden herinneringen / aanmaningen. Het vastleggen van afspraken met klanten over het betalen van openstaande posten. Informatie inzichtelijk maken voor medewerkers welke geen toegang hebben tot het financiële systeem, maar wel geïnformeerd (kunnen) worden over uitstaande vorderingen.

Ook hierover vertellen wij u graag meer tijdens Exact Live!

Nog niet aangemeld voor Exact Live, wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in! Tijdens dit grootse klantenevenement zijn er vele inspirerende sprekers, en kun je bij Silver een heuse zilverbaar van 1 kg winnen. Tot 9 November!