Qexpertise logo

Met Exact Globe en Exact Synergy naar de cloud

Zo maakt u een slimme overstap

De cloud is al lang geen hype meer. In diverse branches heeft het de manier waarop organisaties met IT omgaan veranderd en steeds meer bedrijven vinden de weg naar de cloud. Maar liefst 80% kiest gedeeltelijk of volledig voor de cloud. Dit is niet voor niets; cloudoplossingen maken het mogelijk om altijd en overal toegang te hebben tot het bedrijfsnetwerk en bevorderen de schaalbaarheid, veiligheid en klanttevredenheid. Qexpertise werkt samen met Parentix.

De samenwerking tussen Parentix en Qexpertise

Het partnership tussen Parentix en Qexpertise is al meer dan 2 jaar een feit. Waar Qexpertise haar klanten de consultancy op het gebied van Exact software biedt, is Parentix op de achtergrond aanwezig als haar technische partner. Parentix is als technisch partner verantwoordelijk voor de hosting en focust zich op de beschikbaarheid en continuïteit hiervan. Dankzij het partnership worden specialismen aangevuld en kan er één totaaloplossing worden aangeboden aan de klant met Qexpertise als het vaste aanspreekpunt.

Over Parentix

Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel, tegen een flexibel maandtarief. Parentix is nummer 1 hosting partner van Exact, bouwer van de Exact Private Cloud, lid van het Microsoft Partner netwerk en beschikt over de Microsoft Gold Hosting status. Daarnaast geeft de ISO27001 certificering en de ISAE2402 Type II verklaring klanten extra garanties op het gebied van veiligheid.www.parentix.nl

Whitepaper

Exact Globe en Exact Synergy kunnen van grote toegevoegde waarde zijn bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Maar hoe maakt u met deze oplossingen de juiste overstap van een lokale omgeving naar een cloudomgeving? U leest het in deze whitepaper.
Parentix whitepaper – Met Exact Synergy en Exact Globe naar de cloud

Referenten

ALT                       RIJS Textiles             OCI

Voordelen:

  • Altijd en overal toegang tot uw IT omgeving via de Parentix Cloud;
  • Volledige verzorgde installatie en aansluitend doorlopend supportcontract;
  • Updates, back-up en veiligheid gegarandeerd;
  • Wij verzorgen de softwarelicenties óf u brengt uw huidige licenties mee;
  • 1 vast tarief, per gebruiker per maand;
  • Maandelijks op- of af te schalen;
  • Specialisatie in Microsoft en Exact applicaties;
  • Bestaande koppelingen tussen software van aangesloten partners worden ondersteund

Exact globe en exact synergy naar cloud

Wilt u weten wat de voordelen of mogelijkheden voor u in de Cloud zijn? Neem gerust contact op via info@qexpertise.nl