De vernieuwde user interface in Exact Synergy Enterprise

In product update 255 is de interface van Exact Synergy vernieuwd. Zodra u een update heeft uitgevoerd zult u zien dat de hele interface een transformatie heeft ondergaan en er innovatiever en visueel aantrekkelijker uitziet.

De menu’s zijn nu allemaal te vinden aan de bovenzijde. Via het voorkeuren menu, het tandwiel rechtsboven, kunt u de onderdelen zoals Startpagina, Nieuws, Favorieten of Mijn Documenten, HRM Module, etc. toevoegen of verwijderen uit elk ‘Top’ menu.

De tool bar knoppen die eerst bovenop de menubalk stonden vind u nu onder het ‘Hamburger’ menu, in het Quick access gedeelte samen uw ‘Mijn menu’ opties.

vernieuwde user interface Exact Synergy Enterprise

De zoekfunctie was voorheen te vinden aan linkerzijde. In de nieuwe situatie kunt u de zoekfunctie vinden aan de bovenzijde. Uw rollen bepalen binnen welke modules u kunt zoeken.

vernieuwde user interface Exact Synergy Enterprise 2

Vergelijkbaar met de zoekfunctie is het menu +Aanmaken nu ook bovenaan te vinden. Dit menu biedt u de mogelijkheid om entiteiten aan te maken.

vernieuwde user interface Exact Synergy Enterprise 3

Aan de rechterzijde bij Modules, kunt u de modules terugvinden waarmee u naar de verschillende functies van de betreffende modules kunt navigeren.

vernieuwde user interface Exact Synergy Enterprise 4

(bron: Exact)