Consultancy op afstand: professioneel, behulpzaam en veilig.

De maatregelen omtrent het coronavirus hebben het merendeel van de bedrijven in Nederland hard geraakt. Waar wij als Qexpertise al jaren u als klant ondersteunen in betere tijden, staan we ook in deze moeilijke periode voor u klaar.

Consultancy in de huidige situatie

Iedereen heeft zich inmiddels, zo goed als mogelijk, aangepast aan de huidige situatie, zo ook onze consultants. Ook op afstand bedienen wij onze klanten en staan we voor u klaar.

Natuurlijk komen wij het liefst bij u op uw eigen gewenste locatie of nodigen we u bij ons op kantoor uit en bespreken we de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie of thee. Maar om de gezondheid van een ieder te waarborgen is het van belang dat wij, waar mogelijk, consulten, vergaderingen, afspraken en implementaties op afstand uit te voeren. Met andere woorden wij verzorgen dit remote. Gelukkig is deze werkwijze voor ons geen enkel probleem. Ook buiten Corona-tijd gebruiken wij deze manier van dienstverlening. En ook nu helpen wij onze klanten nog steeds op de manier die u van ons gewend bent. Professioneel, betrokken en behulpzaam.

Schermdeling

Een zogeheten remote consult kan telefonisch maar u kunt ook visueel in contact komen met de consultant. Zo blijft het een persoonlijk contact. Naast dit persoonlijke contact breidt u het consult eenvoudig uit door digitaal te ‘koppelen’. Hierbij wordt door middel van schermdeling uw laptop of computer gekoppeld aan die van de consultant en kan de consultant met u meekijken, in uw licentie werken door middel van delegatierechten en tegelijkertijd uitleg geven.

Mogelijkheden remote consult

  • Handige instructie om deel te nemen aan de online vergadering.
  • Met meerdere personen vergaderen
  • Elkaar kunnen zien via een webcam
  • Schermdeling
  • Opnamen om het consult rustig terug te kunnen kijken

In hetzelfde schuitje

Stoorzenders tijdens het thuiswerken? Een pakketbezorger die aanbelt? Kinderen die thuis zijn en uw aandacht vragen? Heel herkenbaar. Niet iedereen heeft een thuiskantoor en we begrijpen goed dat vergaderen vanuit huis wat uitdagingen met zich mee kan brengen. Wij proberen hier dan ook zo flexibel mogelijk mee om te gaan en denken graag met u mee.

Boek een consult, juist nu!

Bent u al klant? Boek dan gemakkelijk een consultant via onze planning.
Wij zijn te bereiken via 088 888 1000 of via planning@qexpertise.nl.

Nog geen klant of heeft u nog twijfels of behoefte aan meer informatie? Uiteraard staan onze accountmanagers ook voor u klaar.
Ook hier kunt u gebruik maken van ons telefoonnummer 088 888 1000.
Wij horen graag van u!