Branches

Qexpertise is een landelijk opererende consultancy organisatie, waar kennis en ervaring met specifieke markten en bedrijfsprocessen gecombineerd wordt met diepgaande kennis van IT en software systemen. Soms wordt deze kennis integraal toegepast, soms ook gescheiden. Altijd staat bovenaan dat wij onze klanten maximaal ondersteunen in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het uitvoeren van implementaties of het bieden van tijdelijke mankracht. Het gaat hierbij zowel om HRM, financiële, logistieke en productie processen.

“Sterk in transport”

Qexpertise heeft inmiddels 20 jarige ervaring met implementaties binnen de transport sector. De wijze van werken en hoe te automatiseren zijn voor ons bekend. Inmiddels bedienen we een groot aantal klanten in de transport die we ondersteunen met financiële en logistieke vraagstukken en vragen rondom de integratie met branche specifieke systemen. Klanten in de transport waarvoor wij werkzaamheden uitvoeren:

Den-Hartogh

K-Line-America

Emons

Fresh-Freight

logo-braanker-300x63

white background

“Specialist in groothandels in consumenten artikelen (non-food) en machines en apparaten”

Werk efficiënter en realiseer uw gezonde marges met de veelzijdige én complete Exact software. Uw voorraadbeheer, logistieke en financiële processen slim ingericht. U zet makkelijk uw eigen webwinkel op én brengt uw service op een hoger niveau. Daarnaast bieden wij oplossingen voor WMS en Service Management, snel te implementeren en als totaaloplossing die past bij uw groothandel. Klanten in de Groothandel waarvoor wij werkzaamheden uitvoeren:

logo_usd-300x76

logo_vezalux-300x44

logo_sliedrecht

logo_lennox

“Specialist in productiebedrijven in de voeding, machines en meubelen”

Stroomlijn uw productie met de slimme online productiesoftware én veelzijdige Enterprise Resource Planning (ERP) software van Exact. Verkort de doorlooptijd en verbeter de samenwerking tussen de afdelingen van uw productiebedrijf. Wij maken het plannen, produceren en registeren voor u makkelijker. Hierdoor krijgt u meer inzicht en dus meer grip op de situatie op uw werkvloer. Klanten in de productie waarvoor wij werkzaamheden uitvoeren:

logohaval

logovaessen-schoenmaker

logo_imagebuilders-300x50

“Specialist in detailhandel via postorder en internet”

Qexpertise heeft diverse oplossingen ontwikkelt die de logistieke en financiële stromen vanuit een webshop van een bedrijf eenvoudiger moeten maken. Voor bedrijven die sterk leunen op het internet zijn er oplossingen die u helpen bij het afletteren van betalingen middels IDEAL, credit cards, cadeaucards, acceptgiro’s, afterpay, etc.. De oplossingen zijn ontwikkeld voor verschillende Payment Service Providers (PSP’s). Daarnaast bieden wij standaard oplossingen voor het importeren van facturen en orders vanuit de webshop in Exact Globe Next. Klanten in de detailhandel waarvoor wij werkzaamheden uitvoeren:

logo_bruna-300x59.gif

logo_joico