Bedrijfsapplicaties maar dan mooier

Data is vaak saai. Maar dat wil niet zeggen dat het ook op een saaie manier hoeft te worden weergegeven. Met Silver Essence portalen zijn er veel standaard oplossingen om data uit bedrijfssystemen op een mooie manier te presenteren. In deze blog laten we er een aantal zien: 

Mediatheek
Maakt u gebruik van Exact Synergy voor documentbeheer? Dan heeft Silver Essence hiervoor een overzichtelijke bibliotheek waarin medewerkers of klanten eenvoudig kunnen zoeken. Dat ziet er dan bijvoorbeeld zo uit:

Zijn de bijlagen bij de documenten afbeeldingen? Dan wordt er direct een preview getoond.

Essence TV
Leuk al die filmpjes op Youtube. Maar u wilt ze ook kunnen terugvinden per klant of per project. Met Essence TV kunt u een eigen, interne kennisbank opbouwen en beschikbaar maken voor medewerkers of klanten.

Planborden
Een lijstje voor de planning is leuk. Maar een drag & drop planbord is nog leuker. Essence planborden kunnen eenvoudig gemaakt worden om medewerkers in te plannen. Maar ze kunnen net zo goed ingezet te worden om de uitlevering van verkoop- of serviceorders in te plannen. Of voor de verhuur van locaties.

Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken. Het gaat hier om standaard bouwstenen die voor uw situatie en uw probleemstelling door ons verder op maat worden gemaakt. Zo heeft u steeds een passende oplossing die er ook nog eens goed uitziet.

Wilt u meer informatie over Silver Essence? Neem contact op met uw accountmanager of ons kantoor via 088 888 1000