Exact presenteert Winter’21 Release.

Met meer dan 30 nieuwe features en verbeteringen heeft Exact onlangs de Winter ’21 Release geintroduceerd. De nieuwe features en verbeteringen zijn verspreid over onder andere Exact OnlineExact Globe+ en Exact Synergy. Op deze manier tilt Exact zijn softwareoplossingen voor bedrijven in sectoren als productie en handel, accountancy en de bouw naar een volgend niveau.

“Terwijl onze klanten vooruitkijken naar 2021, bereiden ze zich voor op nieuwe groeimogelijkheden, en een cruciaal onderdeel daarvan is het optimaliseren van financiële en operationele bedrijfsprocessen”, zegt Jarno van Hurne, Product Line Director bij Exact. “Onze Winter ’21 Release helpt ze verder door meer intelligentie en automatisering toe te voegen in alles; van boekhouding en online zakendoen tot aan samenwerking met de accountant.”

Enkele hoogtepunten uit de release zijn:

  • Nieuwe mogelijkheden in de Exact Synergy app
  • Serienummers registreren bij leveren in Exact WMS
  • Voorbereid van start in 2021 met de laatste lokalisatie features

Ontdek het gedetailleerde overzicht van alle innovaties in de Winter ’21 Release op de website van Exact.

Ondersteuning nodig? neem dan contact op met ons kantoor via 088 888 1000.

Bron: Exact Software

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.