Exact presenteerde de Winter '22 Release

Exact presenteert de Winter ’22 Release
Met nieuwe features en product updates kunnen ondernemers efficiënter te werk gaan

Afgelopen maand heeft Exact de Winter ’22 Release gepresenteerd. Een release zoals we van Exact gewend zijn, één vol met nieuwe features, product updates en verbeteringen in onder andere Exact Online en Globe+. De release ondersteunt nog meer automatiseringsmogelijkheden die ondernemers en hun accountants helpen sneller de juiste beslissingen te nemen.

“Bij Exact zijn we continu aan het innoveren om ondernemingen zo goed mogelijk te blijven ondersteunen, zodat zij grip houden op hun cijfers en de juiste beslissingen kunnen nemen. We willen ondernemers en hun accountants faciliteren door repetitieve taken van de boekhouding te automatiseren. Door ondernemers te ontzorgen en te helpen met data-inzichten in de cloud kunnen zij zich op hun business richten”, aldus Joep Hoeks, CPO bij Exact.

Financiële en logistieke modules in Globe+
Wat betreft ontwikkelingen binnen Globe+: de financiële en logistieke modules zijn nu beschikbaar. Om het gecontroleerd uit te rollen, nodigt Exact gefaseerd bedrijven uit om met de nieuwe versie aan de slag te gaan. De komende maanden komen we met modules voor productie en internationale wetgevingen naast de al beschikbare wetgevingen.

is de nieuwe versie van Globe en onder de motorkap compleet vernieuwd met nieuwe technologie. Ook is de gebruikersinterface verbeterd; modern, prettig in gebruik en toch ook weer vertrouwd. Exact Globe+ wordt nu gefaseerd uitgerold voor Nederland en België met boekhouden en logistiek. Daar voegen we komende maanden Productie, WMS en andere wetgevingen aan toe. 

Exact Globe: nieuwe lokalisaties
Met Exact Globe zul je continue beschikken over updates van aankomende wettelijke vereisten in een groot aantal landen. Deze Release bevat veel eindejaarswijzigingen, zodat jij goed voorbereid van start kunt in 2022. Er zijn diverse wijzigingen doorgevoerd voor o.a. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië. De volledige release notes zijn hier te vinden.

Nieuw uiterlijk Exact Online mobiele app
De Exact Online app krijgt een compleet nieuw uiterlijk en zal gefaseerd beschikbaar komen voor zowel Android als iPhone. De app krijgt een nieuw en fris uiterlijk, met de mogelijkheid de app in donkere modus te bekijken. Deze donkere modus wordt als rustiger voor de ogen ervaren en werkt daarom prettiger. Het was één van de meest gevraagde productsuggesties. De app is ook verder uitgebreid op het gebied van urenregistratie. Het ureninvoerscherm is nog overzichtelijker gemaakt en je kunt ook gewerkte uren bijhouden met behulp van een start-stop timer.

Facturen verwerken onder One Stop Shop-regeling
Verkoop je aan particulieren binnen de EU? Dan heb je sinds 1 juli 2021 te maken met nieuwe btw-regels voor e-commerce die bekend staan als de One Stop Shop-regeling. Het is nu mogelijk om de facturen die hieronder vallen automatisch te registreren via een aparte btw-code en de bijbehorende btw-bedragen te verzamelen via een handig rapport. Zo kun je voortaan makkelijk zien wat je moet invullen in je aangifte.

Zoals je al leest, genoeg te ontdekken in deze nieuwe release! 
Ontdek hier nog meer!

  • Bron : Exact Software

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics 365 expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.