Skip to content

Inzicht en efficiëntie in uw bedrijfsadministratie

Exact Partner

Gecertificeerde exact consultants

Exact partner

Qexpertise is één van de partners van Exact. Onze Exact specialisten ondersteunen bij het optimaliseren en automatiseren van verschillende bedrijfsprocessen door middel van Exact software. Onze experts nemen jaarlijks deel aan het Exact Certified Programma om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis. Elke consultant van Qexpertise is gecertificeerd en heeft een training doorlopen in het Exact Learning Center en voldoet aan alle kwaliteitsvoorwaarden. Daarom mogen wij onszelf Exact partner noemen.

20+ jaar ervaring en kennis van Exact

Onze Exact consultants bezitten de kennis en ervaring van specifieke markten en bedrijfsprocessen en combineren dit met diepgaande kennis van Exact software. Wij ondersteunen onze klanten bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het uitvoeren van implementaties. Hierbij kijken we naar HRM, CRM, PSA, customer service, financiële, logistieke en productieprocessen.

Ontdek de Exact producten

Uw Exact Partner voor

Verschillende sectoren

Met ons als Exact partner kunt u bedrijfsprocessen optimaliseren en automatiseren voor verschillende sectoren. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor uw sector.

Qexpertise helpt u graag verder met Exact

Qexpertise helpt organisaties efficiënter te laten werken om hun investeringen snel terug te verdienen. Als partner van Exact zijn wij in de unieke mogelijkheid uw organisatie te ondersteunen bij op optimaliseren en automatiseren van verschillende bedrijfsprocessen. Vraag een gratis demo aan en ontdek de mogelijkheden van Exact!

Phone

+31 888 881 000

Openingstijden

9:00 - 17:30

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.
    Webinar: Jet Reports & Jet Hub

    Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging. 
      Webinar: Microsoft Dynamics 365 Sales

      Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging.