Exact online inloggen

Zorg ervoor dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand heeft als u wilt inloggen. Ga naar https//start.exactonline.nl, en voer uw gebruikersnaam en uw wachtwoord in. Uw gebruikersnaam kunt u vinden in de mail die u ontvangen heeft wanneer u aan de Exact Online administratie bent toegevoegd.

Waar kunt u inloggen bij Exact online?

U kunt op een paar manieren inloggen bij Exact Online:

  • Via de website
  • Via de app

Wat als u niet kan inloggen in Exact?

Iedereen vergeet wel eens zijn wachtwoord en gelukkig kunt u bij Exact vrij gemakkelijk een nieuwe aanvragen. Vraag een nieuwe gebruikersnaam en/of wachtwoord aan. Klik op de link ‘wachtwoord vergeten’ en volg de instructies op. 

Zorg ervoor dat u altijd een sterk nieuw wachtwoord aanmaakt. U kunt dit het beste doen via een password manager.  Zo heeft u altijd een sterk wachtwoord en raakt u deze niet kwijt.

Tweestapsverificatie bij Exact Online

Verificatie in twee stappen is verplicht bij Exact Online vanwege veiligheidsredenen. Controleer of de verificatiecode goed is ingevoerd en of de melding op tijd is binnengekomen. Als de tweestapsverificatie niet goed werkt, kunt u deze op twee verschillende manieren herstellen: 

1: Controleer of uw e-mailadres klopt en vraag een nieuwe verificatiecode aan. Klik met uw nieuwe apparaat de link in de email open. Let op, deze link is slechts 2 uur geldig. Wanneer u op de link geklikt heeft zou tweestapsverificatie naar behoren moeten werken.

2: Vraag de administratiebeheerder dit voor u te doen

Over Exact

Exact is sinds 1984 actief met het ontwikkelen van slimme bedrijfssoftware. Exact ERP software biedt ondernemers uit diverse branches real-time inzicht in cijfers en mogelijkheden om bedrijfsprocessen te optimaliseren.Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Exact voor uw bedrijf? Vraag een demo aan en de ERP-consultants van Qexpertise gaan voor u aan de slag. Wij denken graag mee aan de vraagstukken en uitdagingen binnen uw bedrijf.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.