Exact Globe+ is beschikbaar...

…en hét platform voor (toekomstige) innovaties!

De nieuwe versie van Exact Globe heet Exact Globe+. Onder de motorkap compleet vernieuwd en met de vertrouwde functies. De productinnovaties vinden zoals je gewend bent van Exact Software in de meest recente versie van de software plaats. Dit is Exact Globe+. Zo is er recent toegevoegd dat Exact Globe+ samenwerkt met de 64-bit versies van Microsoft Office. Ook zijn aanpassingen in connectiviteit doorgevoerd en meer.

De standaard software van Exact Globe+ is kosteloos beschikbaar voor onze klanten. Zij ontvangen (zoals gebruikelijk), de meest recente versie van de software. En voor de meeste klanten is dat nu al Exact Globe+. Voor de klanten waarvoor dit nog niet mogelijk is, brengt Exact tijdelijk, zowel Exact Globe+ als Exact Globe Next updates uit en onderhouden ze beide versies. Deze situatie eindigt met de laatste service pack voor Exact Globe Next, die gepland staat voor maart 2024. Op deze manier kan de klant blijven vertrouwen op de cijfers van Exact en profiteren van alle huidige en toekomstige productinnovaties.

Aandachtspunt: Updaten dient onder begeleiding te gebeuren. Het is daarom uitermate belangrijk dat je alvorens te gaan updaten eerst contact opneemt met je accountmanager zodat hij je kan begeleiden in het proces en je precies kan vertellen wat er nodig is om de update te laten slagen! 

Wil je weten welke innovaties er gepland staan voor Exact Globe+? Kijk dan op de vooruitblik pagina. 

Nog geen klant maar wel geïnterreseerd in de mogelijkheden van Exact Globe+?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@qexpertise.nl of 088-888 1000.
Wij voorzien je graag van alle informatie en mogelijkheden!

– Bron: Exact Software

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.