Exact Globe+ : Gebruiksvriendelijk en klaar voor de toekomst.

Tijdens Exact Live, afgelopen november, werd de vernieuwende oplossing Exact Globe+ al aangekondigd. Met deze nieuwe Exact software zet Exact de volgende stappen. Exact Globe+ bouwt voort op Exact Globe. Al sinds jaar en dag heeft Exact met Exact Globe een gerenommeerd finance en ERP-systeem op de markt. Meer dan 13.000 bedrijven maken gebruik van deze software als fundament voor hun bedrijf. De introductie van Exact Globe+ belooft een complete en toekomstbestendige oplossing voor middelgrote (internationale) mkb-bedrijven.

De eerste klanten hebben de nieuwe versie ondertussen in gebruik genomen. Met Exact Globe+ heeft Exact een gebruiksvriendelijkere en toekomstbestendige finance en ERP-oplossing in handen waarmee ze klaar zijn voor de toekomst.

Doordat de wereld om ons heen snel verandert is er moderne technologie nodig die hier op in speelt. Voor Exact is dit dé reden om Exact Globe op technologisch vlak compleet te vernieuwen. Met Exact Globe+ wordt er een fundering gelegd die connectiviteit met mobiel, de cloud en AI-services mogelijk maakt. Hierdoor kunnen we nieuwe technische mogelijkheden eenvoudig implementeren. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Zo kunnen ondernemers van middelgrote (internationale) bedrijven blijvend ondersteund worden.

Verder is ook de look & feel onder handen genomen, het gebruik wordt hierdoor eenvoudiger en intuïtiever. Met Globe+ ervaren klanten de vertrouwde omgeving van Globe met de bekende functies. Maar profiteren tegelijkertijd van de vele voordelen die deze nieuwste technologie biedt. Een extra training is dus niet nodig.

Meer weten over de mogelijkheden van Exact Globe+?

Kijk op de website van Exact Software of bel met ons kantoor: 088 888 1000

Bron: Exact Software

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.