Even voorstellen: 3 nieuwe collega’s.

We zijn blij dat we in een relatief korte periode 3 nieuwe collega’s hebben kunnen toevoegen aan ons Exact consultancy team! Dit stelt ons in staat de groei die wij momenteel doormaken op een goede manier met ervaren Exact Consultants in te vullen.

Graag stellen wij ze aan u voor:

Wendy Bosboom is op 1 december 2020 bij Qexpertise in dienst getreden als Senior Exact Consultant. Wendy is al bijna 20 jaar werkzaam als Exact Consultant en heeft een zeer uitgebreide kennis van zowel Exact Globe als Exact Synergy. Wendy heeft een specialisatie in HR en Salaris.

Martijn Groot is op 1 januari 2021 in dienst getreden als Senior Exact Consultant. Hij is in 2007 begonnen op de support afdeling van Exact Zwolle en is daar uiteindelijk doorgegroeid als support specialist. Hij is daarmee goed op de hoogte van de productlijnen Exact Globe en Exact Synergy en heeft een sterke affiniteit voor de techniek. De laatste paar jaar is hij als consultant en projectleider actief geweest binnen Exact.

Eelco Schouten

Tot slot willen wij graag Eelco Schouten aan jullie voorstellen, hij is op 1 februari gestart als Senior Exact Consultant. Eelco is jarenlang actief geweest als Exact Consultant in de opleidingsbranche en binnen projectmatig werkende organisaties. Zijn kennis ligt vooral op het gebied van business consultancy en het implementeren van Exact Synergy.

Wij wensen Wendy, Martijn en Eelco veel plezier en succesvolle projecten toe bij Qexpertise!

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.