Skip to content

Development

Uw bedrijfsprocessen op maat

Ontwikkel uw oplossing op maat

Qexpertise hanteert als uitgangspunt gebruik te maken van de standaardmogelijkheden van de software van de leveranciers Exact & Microsoft. Toch blijkt het soms wenselijk de software op maat aan te passen naar de wensen van de klant.
Om in die behoefte te voorzien beschikt Qexpertise over een eigen ontwikkelteam die voor u in staat is om noodzakelijke koppelingen en/of aanpassingen aan de standaard software te ontwikkelen. Ook het ontwikkelen van een eigen app of portal behoort tot de mogelijkheden. De ontwikkelaars van Qexpertise zijn getraind en opgeleid in de laatste technieken op het gebied van programmeertalen.

U heeft meer nodig dan de standaard software u biedt

U wil meer en specifieke interactie met uw klanten? Dan is software op maat uw keuze! U hebt de volledige controle over hoe gegevens worden ingegeven en hoe deze gegevens verwerkt worden.

Software op maat

Wij helpen u hierbij!  Met bijna 20 jaar ervaring in software ontwikkeling is er maar weinig wat we niet kunnen maken. Qexpertise maakt gebruik van zeer ervaren ontwikkelaars die zeer goed in staat zijn om mee te denken in de wensen die u heeft als klant. De meest gebruikte technieken hierbij zijn: Microsoft C#, Microsoft Visual Basic VB. NET, Microsoft Windows Forms, Microsoft ASP.NET, Microsoft SQL, C/AL en AL, HTML en PHP. 

Development

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u gebruik maken van een Qexpertise ontwikkelaar?

Ontdek de balans tussen externe kennis en interne expertise

Qexpertise helpt organisaties efficiënter te laten werken om hun investeringen snel terug te verdienen. Onze verscheidenheid aan softwareoplossingen biedt ons de unieke mogelijkheid uw organisatie de oplossing te bieden voor uw automatiseringsvraagstuk.

Telefoon

+31 888 881 000

Openingstijden

9:00 - 17:30

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.
    Webinar: Jet Reports & Jet Hub

    Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging. 
      Webinar: Microsoft Dynamics 365 Sales

      Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging.