Skip to content

Consultancy

Jarenlange ervaring

Actieve ondersteuning bij het geven van advies

De consultants van Qexpertise kunnen u actief ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen als het gaat om het bepalen van de juiste werkwijze om met de software van Exact en/of Microsoft aan de slag te gaan. De software is hierbij het hulpmiddel om te komen tot het gewenste resultaat.
Alle consultants van Qexpertise zijn op het hoogste niveau gecertificeerd en worden jaarlijks getraind om hun kennis up to date te houden in de laatste technieken.

Wat kunt u verwachten

Onze ervaren consultants adviseren u tijdens de implementatie over de optimale inrichting van uw processen en systemen. In samenwerking met de key users verzorgen zij alle benodigde werkzaamheden gedurende de implementatie en de go-live fase. Qexpertise consultants ondersteunen u bij:

De klant centraal stellen

Werkwijze

Van de Qexpertise consultant kunt u verwachten dat hij of zij actief meedenkt in de wensen die u heeft als organisatie. Vaak vindt dit plaats via een analyse waarin meerdere gesprekken worden gevoerd met deskundigen binnen uw organisatie. Hieruit volgt een advies voor een aangepaste werkwijze en/of inrichting of een nieuw in te richten proces. Het is hierbij belangrijk dat er draagvlak bestaat binnen de organisatie voor de gekozen werkwijze en dus bij de mensen. Dit is de basis voor een succesvol project. 

Consultancy

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u gebruik maken van een Qexpertise consultant?

Ontdek de balans tussen externe kennis en interne expertise

Qexpertise helpt organisaties efficiënter te laten werken om hun investeringen snel terug te verdienen. Onze verscheidenheid aan softwareoplossingen biedt ons de unieke mogelijkheid uw organisatie de oplossing te bieden voor uw automatiseringsvraagstuk.

Telefoon

+31 888 881 000

Openingstijden

9:00 - 17:30

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.
    Webinar: Jet Reports & Jet Hub

    Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging. 
      Webinar: Microsoft Dynamics 365 Sales

      Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging.