Declareer correct en snel met Exact Expense Management.

Expense management is een stukje exact software waarmee je: tot 75% bespaart  van de verwerkingstijd van declaraties.
De integratie met je administratie, de mobiele app en een flexibel goedkeuringsproces – ze hebben allemaal hetzelfde doel: tijd besparen in het afhandelen van declaratie.

Declareren in een handomdraai

Door je declaratieproces te integreren met je administratie en creditcard-leveranciers heb je altijd inzicht in de uitgaves en zijn declaraties binnen een handomdraai verwerkt. Dit bespaart tijd, geld én handmatig werk.

De belangrijkste voordelen van Expense Management

 • Snel en gemakkelijk declareren

  Gebruik de app om direct eenvoudig bonnen vast te leggen. De app werkt zowel online als offline; handig wanneer je bijvoorbeeld vanuit het buitenland werkt. Natuurlijk kun je ook via de app eenvoudig declaraties goed- of afkeuren.

 • Automatisch afletteren van creditcardbetalingen

  Laat medewerkers eenvoudig uitgaven betalen met een credit- of debitcard en deze vervolgens declareren met de Exact Expense Management app. Creditcardtransacties én de bijbehorende bonnen zijn direct zichtbaar in Exact Expense Management. De bon wordt automatisch gekoppeld met de creditcardtransactie. Zo weet jij altijd welke bon bij welke uitgave hoort en voorkom je achteraf uitzoekwerk.

 • Slimme kilometerregistratie

  Niet alleen bonnen, met Exact Expense Management kun je eenvoudig reiskosten declareren. Gebruik de Google Maps integratie om kilometerdeclaraties te verwerken. Voeg meerdere bestemmingen op een route toe.

 • Geïntegreerd met je administratie

  Declaratiedata zijn met één klik te exporteren naar Exact. Hierdoor krijg je een volledig inzicht in kosten en uitgaven.

Benieuwd hoe jij kunt profiteren van declaratie- of andere financiële software?

Neem contact op met je account manager of via Qexpertise.

Bron: Exact Software

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.