Veranderingen bij de komende grote release

Om ervoor te zorgen dat klanten de beste functionaliteit in de Continia oplossingen krijgen, heeft Continia besloten om hun komende releases te richten op de recente versies van Business Central.
Dit betekent dat met de volgende release, 2023 R1, de nieuwste versies van Continia’s oplossingen alleen worden uitgebracht voor de drie laatste BC-versies (Fob: BC14, en App: BC20 en later).

Wat betekent dit voor jou?
Wanneer je met oudere versies van NAV of Business Central werkt, dan zul je niet langer kunnen beschikken over de meest recente functionaliteit van Continia’s oplossingen.
Uiteraard heeft u alsnog steeds toegang tot goed functionerende oplossingspakketten en service packs voor de oudere versies van NAV en Business Central. Ze zullen alleen de nieuwe functionaliteit missen van de volgende grote release die ontwikkeld is voor nieuwere versies van Business Central.


Meer weten of vragen naar aanleiding van deze wijzigingen?
Neem contact op met je accountmanager.

Nog geen klant? Dan helpen we je ook graag!
Bel ons op 088 888 1000 of mail naar info@qexpertise.nl 

– Bron: Continia

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.