ConnExact: De koppeling tussen Exact Globe en Microsoft Dynamics 365 CRM.

Ervaar de voordelen van een automatische integratie tussen Exact Globe Next en Microsoft (MS) Dynamics 365 CRM. Bij veel organisaties bestaat de wens voor een efficiënte en goede CRM oplossing. Dit hoeft niet altijd de CRM oplossing te zijn van de huidige ERP omgeving. Bij tevredenheid en jarenlang gebruik van Exact Globe Next komt het vaak voor dat men een oplossing wenst in combinatie met MS Dynamics 365 CRM aangezien men al veel gebruik maakt van de Microsoft 365 oplossingen. Een voordeel hierbij is de uitgebreide mogelijkheden en naadloze Office 365 integratie met MS Dynamics 365 CRM.

Voor deze klanten heeft Qexpertise een bouwsteen ontwikkeld die zorgt voor een volledig geautomatiseerde integratie / connectie tussen MS Dynamics 365 CRM en Exact Globe Next. De bouwsteen die deze connectie tussen de twee systemen verzorgt wordt geleverd onder de naam ConnExact en heeft o.a. de volgende voordelen:

  • Uw Systemen zijn naadloos geïntegreerd. Dankzij BI directionele mogelijkheden van de ConnExact connector is het dubbel invoeren van data overbodig.
  • Dynamics 365 CRM is leidend voor o.a. de informatie betreffende uw Relaties & Contactpersonen en offertes.
  • Daarnaast kan eventueel ook automatisch een order worden ingeschoten in Exact Globe Next na een gewonnen offerte vanuit Microsoft Dynamics 365 CRM.
  • U kunt ook zonder problemen uw offertes opstellen in Dynamics 365 CRM met de laatste artikelen en informatie (samengestelde) artikelen en prijslijsten uit uw Exact Globe Next omgeving; Synchronisatiefrequentie kunt u zelf per onderdeel bepalen en kan zelfs realtime.

De connectie wordt tot stand gebracht door een web API gecombineerd met onder andere een HTTPS- certificaat, het certificaat is nodig voor een veilige verbinding. Qexpertise zorgt voor de volledige installatie, inrichting en uiteraard inclusief een serveraccount met Globe- toegang waarop de API kan draaien.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Qexpertise 088 888 1000.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.