Skip to content

Verwol

Professioneel en inzichtelijk

Verwol is opgericht in 1976. Zij realiseren de complete afbouw van zowel grote utiliteitsprojecten als renovaties op een professionele en innovatieve wijze: het team van meer dan 140 specialisten levert en plaatst systeemwanden, (systeem)plafonds, klimaatplafonds, exclusieve betimmeringen en complete interieurconcepten. Waarbij optimaal comfort op het gebied van geluid, licht, luchtkwaliteit en het thermisch comfort goed geborgd is. 80% van de afbouwwerkzaamheden wordt in eigen beheer gedaan, verder werken ze met vaste partners. Daardoor blijft de grip op kwaliteit bestaan en garanderen ze binnen planning en budget te werken. Voor alle disciplines is er voor elk project één aanspreekpunt binnen Verwol, dit is wel zo bevorderlijk voor de communicatie, en er is geen marge op marge.

Arie Groeneveld, salesmanager: ‘Verwol bestaat ruim 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider. Het is een drukke business, ik moet hierdoor mijn tijd efficiënt besteden.’

‘Het moest wel binnen ons Microsoft Dynamics 365-systeem passen’

Arie vervolgt: ‘In al die jaren verzamelden we klantgegevens, maar op een gegeven moment zagen we door de bomen het bos niet meer, alles was overal gedocumenteerd. Daarbij hadden we de intentie om aanzienlijk te groeien, waardoor sales & marketing een steeds belangrijkere rol zou spelen. De cross selling en het projectenbeheer aan ‘de voorkant’ mocht zeker meegenomen worden.’ Denk ook aan het relatie- en contactbeheer, de e-mailmarketing, alle informatie van een project (o.a. stadium, looptijd, budget) en snelle en eenvoudig op te hoesten sales & marketingrapportages.

Hoogste tijd dus om de hele omgeving te professionaliseren en een geavanceerd CRM-systeem te gaan gebruiken. ‘Nogal een karwei, en het was niet handig om maar gelijk met de eerste de beste aanbieder in zee te gaan.’

Verwol nodigde een aantal partijen uit die hun verhaal kwamen doen. Qexpertise maakte op basis van de eerste gesprekken indruk en maakte vervolgens een analyse en stappenplan. John Bijster, Sales Manager van Qexpertise, benadrukte dat het belangrijk was dat er een CRM-pakket kwam dat binnen de omgeving van Microsoft Dynamics 365 & Exact Software paste, omdat dat de systemen zijn waarmee Verwol al jaren werkt. En omdat Qexpertise gespecialiseerd is in zowel Exact-software maar ook in software van Microsoft Dynamics, begrepen ze Verwols uitdagingen prima en bood Qexpertise de perfecte oplossing.

‘Alle salesprocessen zijn nu binnen Microsoft Dynamics 365 Sales geautomatiseerd’

De kogel was door de kerk. In het tweede en derde kwartaal van 2021 gingen twee CRM Business consultants van Qexpertise bij Verwol aan de slag. Tot volle tevredenheid. Het resultaat was de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Sales; Verwol kan nu beter en adequater acteren net als de stand van zaken in projecten met elkaar delen: alle nodige personen die informatie zoeken op klanten, projecten e.d. hebben er toegang toe. In één oogopslag zie je wat er aan de hand is.

Ontdek de balans tussen externe kennis en interne expertise

Qexpertise helpt organisaties efficiënter te laten werken om hun investeringen snel terug te verdienen. Onze verscheidenheid aan softwareoplossingen biedt ons de unieke mogelijkheid uw organisatie de oplossing te bieden voor uw automatiseringsvraagstuk.

Telefoon

+31 888 881 000

Openingstijden

9:00 - 17:30

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.
    Webinar: Jet Reports & Jet Hub

    Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging. 
      Webinar: Microsoft Dynamics 365 Sales

      Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging.