Skip to content

Exact Zakelijke Dienstverlening

Groei op verantwoordelijke wijze

ERP Zakelijke Dienstverlening

Met Exact ERP software voor zakelijke Dienstverlening groeit uw organisatie op een verantwoorde wijze: met grip op alle processen. U krijgt actueel inzicht in de verkooppijplijn, werkvoorraad en projectresultaten. Daarnaast is een optimale bezetting van uw medewerkers ook van groot belang. Ten slotte wilt u alle uren correct kunnen factureren.

Exact ondersteunt dit hele proces, van inkoop/verkoop tot facturering. En met optimaal inzicht in uw bedrijf kunt u er gerust op zijn dat u de juiste koers vaart. Hierdoor is de zakelijke dienstverlening ERP software van Exact de nr. 1 keus voor veel organisaties.

Qexpertise ondersteunt organisaties bij de implementatie van producten, zoals Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online. Neem contact met ons op als uw bedrijf behoefte heeft aan krachtige ERP en CRM software voor zakelijke dienstverlening.

Totaaloplossing voor Zakelijke Dienstverleners

Een alles-in-1-oplossing waarbij online urenregistratie, boekhouding en relatiebeheer onderdeel zijn van het softwarepakket. Waarborg de kwaliteit van uw projecten en kies ervoor om uw informatie centraal op te slaan. Met Exact Software voor Zakelijke Dienstverleners werkt uw organisatie efficiënter, kunnen fouten worden voorkomen en bespaart u onnodige kosten.

Exact Urenregistratie & Planning

Dankzij een digitaal planbord profiteert u van een overzichtelijke en efficiënte planning, geïntegreerd met urenregistratie. Hiermee kunnen uw medewerkers gemakkelijk ingepland worden op basis van afdeling, niveau en functie en behoudt u overzicht tot de bezettingsgraad en capaciteit. Nooit meer schade door niet-facturabele uren met Exact Urenregistratie. Onmisbaar voor iedere zakelijke dienstverlener.

Exact Projectmanagement

Projecten wilt u te allen tijde op tijd en binnen budget opleveren. Met Exact Projectmanagement integreert u alle processen binnen uw ERP systeem en wordt alles op één centraal punt opgeslagen. Uw medewerkers hoeven dus nooit meer naar informatie te zoeken in verschillende systemen. Alle relevante informatie, zoals verkoopinformatie van een project is direct zichtbaar en helpt de organisatie om efficiënter te bewegen.

Exact Boekhouding & Facturatie

Het inzichtelijk maken van kosten, opbrengsten, marges en projecten is een uitdaging voor iedere organisatie. Met de rapportagemogelijkheden van Exact Software voor Zakelijke Dienstverlening heeft u altijd grip op uw boekhouding en budgetten. Daarnaast kunt u met Exact Facturatie snel en correct factureren, omdat deze module is geïntegreerd met urenregistratie. U voorkomt hiermee fouten en bespaart ook nog eens veel tijd.

Voordelen van Exact voor zakelijke dienstverlening

U beheert voortaan al uw projecten vanuit één centraal punt met Exact voor Zakelijke Dienstverleners. Uw organisatie profiteert van de volgende voordelen:

Exact voor Zakelijke Dienstverlening

Beheerst en verantwoord groeien

Wanneer de organisatie groeit zult u merken dat ook de complexiteit van processen toeneemt.

Beheersbaar groeien en opschalen in een dynamische organisatie wordt met Exact Software voor Zakelijke Dienstverlening een stuk eenvoudiger. U beheert namelijk alle projecten, medewerkers en relaties vanuit een centraal punt. Hiermee maakt u het managen van een complexe projectorganisatie een stuk gemakkelijker.

Het maakt niet uit in welke branche uw organisatie werkzaam is. Exact is de nr. 1 software en ondersteunt uw organisatie terwijl u groeit.

Heeft u hulp nodig bij de implementatie van ERP en CRM software voor zakelijke dienstverleners? Qexpertise staat voor u klaar.

Digitaal planbord

Profiteer van een overzichtelijk planbord voor efficiënte planning, geïntegreerd met urenregistratie.

Plan based on criteria

Zoek en plan snel medewerkers in op basis van skills, functie of afdeling.

Bezettingsgraad

Optimaliseer de bezettingsgraad door inzicht in de beschikbare capaciteit.

1 geintegreerd systeem

Een geïntegreerd systeem voor planning, tijdregistratieen facturatie

Functionaliteiten ...

Eenvoudige uren registratie

Projectbeheer

Work Breakdown Structure

Uren invoer via de app

Digitaal planbord

Workflow

Uitgebreide projecttariefstructuur

Rapportage

De OPLOSSING om UW GROEI te ONDERSTEUNEN

Download de Exact Zakelijke Dienstverlening factsheet

Download de Exact voor Zakelijke Dienstverlening factsheet en ontvang deze direct en vrijblijvend in je mail. Met daarin onder andere:


    Webinar: Jet Reports & Jet Hub

    Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging. 
      Webinar: Microsoft Dynamics 365 Sales

      Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging.