Skip to content

Groothandel software

Verschillende processen in één systeem

Snel, foutloos en efficiënt leveren

Als groothandel wil je snel, foutloos en efficiënt kunnen leveren. ERP software voor groothandels stelt je in staat om verschillende processen in één systeem te beheren. In een wereld waarin verandering steeds sneller gaat zijn procesoptimalisatie, vernieuwing en efficiëntie steeds belangrijker aan het worden. Enkel de focus leggen op voorraadbeheer is tegenwoordig niet meer voldoende.

Met ERP software kan jouw groothandel het voortouw nemen en concurrerend blijven. Bovendien ben je dankzij de geïntegreerde oplossingen in staat om snel inzicht te krijgen in bestelmomenten, actuele voorraad en goederenstromen in verschillende magazijnen en locaties. Hierdoor kan jij je volledig richten op de groei van jouw bedrijf.

Goed voorraadbeheer

Als groothandel is een goed voorraadbeheer van essentieel belang. Het monitoren van je minimale voorraad en het inzichtelijk hebben van welke producten in welk magazijn liggen is hier een groot onderdeel van.

Waar veel groothandels nog werken met meerdere systemen die onderling niet goed met elkaar communiceren, groeit de frustratie hierover dagelijks. Bovendien gaat er veel onnodige en kostbare tijd verloren door bijvoorbeeld updates en datacontroles. De oplossing is het introduceren van een automatiseringsoplossing voor voorraadbeheer.

Te koppelen met ruim 370 apps

Maximaliseer controle en efficiëntie

Alle systemen onder één dak die naadloos met elkaar samenwerken. Of het nou gaat om financiën, logistiek, administratie of verkoop, het systeem ondersteunt alle bedrijfsprocessen. Het aantal fouten wat er in de processen gemaakt wordt, zal  geminimaliseerd worden door de betrouwbare systemen.

Hierdoor kan alle focus op het maximaliseren van de omzet. Omdat alle data die de systemen aanleveren real time zijn, kan er direct geschakeld worden.  

Met één druk op de knop leveringen verwerken

Beheer inkoop- en verkoop

Vooral bij voorraadhoudende groothandels is het van groot belang dat het inkoop- en verkoopproces gestroomlijnd verloopt. Zo zorgt u ervoor dat uw belangrijkste artikelen in de juiste hoeveelheid en op de juiste momenten beschikbaar zijn.

De slimme ERP software voor groothandels geeft u een accuraat besteladvies waarmee ingespeeld kan worden op het inkoopproces. Het is mogelijk om met slechts één druk op de knop leveringen te verwerken, inkooporders te plaatsen en backorders bij te houden. Zo kan de kostbare tijd die hier normaal mee verloren zou gaan op een andere manier benut worden.

Realtime rapportage & AI inzichten

ERP software is voor groothandels ook op financieel gebied een uitkomst

Geld speelt een grote rol in groothandels. Niet onbelangrijk dus dat ook op financieel gebied de processen goed geregeld zijn.

Een belangrijk onderdeel daarvan is de inzichten in je financiën. Met software voor groothandels ben je in staat om tijdig beslissingen te nemen en groei te stimuleren door realtime rapportage, ingesloten analyses en AI-inzichten.

Veel inzichten worden gegeven door het tonen van data, die vervolgens omgezet kunnen worden tot actiepunten. Met deze slimme ERP toepassing kan er tijdig een planning worden gemaakt over uitgaven.

Exact voor groothandel

Altijd inzicht in je financiën

Groothandel software van Microsoft Dynamics

De pakketten van Microsoft Dynamics bieden oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Ervaar het gemak van datatoegang in de cloud. Hierdoor heb je altijd toegang tot informatie. Onderweg, op locatie bij klanten, bij leveranciers en bij partners, controleer altijd en overal de status van je vooruitgang.

De Microsoft Dynamics 365 applicaties helpen je hierbij. Zo geeft de financiële administratie binnen Dynamics 365 Business Central je inzicht in je financiën en zijn er binnen Dynamics 365 Business Central tevens diverse mogelijkheden voor het registreren van orders en het plaatsen van bestellingen.

Te koppelen met ruim 370 apps

Groothandel software exact

Het digitaliseren van je handel is kinderspel met het pakket van Exact voor handel. Het systeem is te koppelen met ruim 370 apps die je inzicht geven in alle cijfers. Hanteer een optimaal voorraadniveau door volledige controle te hebben over je voorraad en logistiek.

Breng al je informatie samen in één systeem en gebruik de grootschalige keuze in add-ons voor een optimale en gepersonaliseerde omgeving.

Vragen over groothandel software?

Wil je graag meer weten over de oplossingen die ERP groothandel software voor jouw bedrijf kunnen bieden? Of wil je graag advies ontvangen over het beste pakket dat bij jouw groothandel past? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Phone

+31 888 881 000

Openingstijden

9:00 - 17:30

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.
    Webinar: Jet Reports & Jet Hub

    Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging. 
      Webinar: Microsoft Dynamics 365 Sales

      Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging.