Nog betere service met ingebouwde webshops en portals.

E-commerce software is voor veel bedrijven in de mode- en kledingindustrie een must. Daarom leveren wij TRIMIT Fashion, onze op Microsoft Business Central gebaseerde oplossing, met ingebouwde webshops en portals die eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden wanneer daar behoefte aan is. De TRIMIT-webshops en -portals hebben allemaal verschillende doeleinden en werken allemaal naadloos samen.

Webshops om rechtstreeks te verkopen

Dit zijn de oplossingen die we momenteel bieden:

• B2C-webshop om bedrijven te faciliteren direct aan eindklanten te verkopen.

• B2B-webshop om bedrijven te faciliteren aan andere bedrijven te verkopen.

• Verkoopagentenportaal, voor bedrijven met verkoopagenten die contact hebben met eigenaren van winkels.

• InStore biedt het winkelpersoneel toegang tot het systeem om zo de best mogelijke klantenservice te bieden.

Portals voor communicatie en gegevensbeheer

De andere twee webgebaseerde oplossingen zijn de leveranciersportal, ontwikkeld om eenvoudiger te kunnen communiceren met leveranciers, en de Product Information Repository (PIR) om gegevens te beheren op verschillende platforms.

Voordelen van ingebouwde e-commerce

De naadloze integratie tussen de TRIMIT ERP-oplossing en de modules die we hier hebben benoemd, bieden de gebruikers veel voordelen.

• Geen gegevens van het ene systeem naar het andere kopiëren

Het kopiëren van gegevens van het ene systeem naar het andere kost tijd en eventuele fouten kunnen grote financiële gevolgen hebben.

• Snellere en betere klantenservice

Met één informatiebasis die altijd up-to-date is, kan de klantenservice beter en sneller vragen beantwoorden en kunnen geen online bestellingen worden gedaan als er niet kan worden geleverd.

• Tijd en geld besparen

Met een enkele softwareoplossing en volledige integratie is het eenvoudiger om workflows te optimaliseren en te stroomlijnen.

Meer weten?

Wil je eens verder praten over de mogelijkheden van TRIMIT Fashion en de ingebouwde webshops en portals? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel met 088 – 888 1000 of mail naar Mike Brüll voor een afspraak. Zorg ik dat de koffie klaar staat.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.