Microsoft stopt met basic authentication.

Actie vereist! Pas uw ImageCapture configuratie nú aan!

Microsoft heeft bekend gemaakt per 1 oktober 2022 te stoppen met basic authentication in Exchange Online voor alle accounts. Veel ImageCapture-gebruikers maken, bewust of onbewust, nog gebruik van deze verouderde authenticatiemethode.

Klanten die binnen ImageCapture gebruik maken van de importmogelijkheden voor facturen en documenten en werken met Office365, moeten voor 1 oktober 2022 een aanpassing doorvoeren in de ImageCapture configuratie. Als je deze aanpassing niet doorvoert, stopt de import per deze datum en kun je niet verder werken. Zorg ervoor dat je bedrijfsprocessen niet plotseling stoppen met werken op 1 oktober en kom op tijd in actie!

In dit Stappenplan staat aangegeven welke zaken er allemaal voorbereid en aangepast moeten worden. Met het stappenplan kun je met/of je IT-beheerder de aanpassingen doorvoeren in de ImageCapture Manager. Als je met een oudere versie werkt (ouder dan 8.11.1) moet de software ook worden geüpdatet.  

LET OP: dit geldt dus alleen als je gebruikt maakt van Scan Sys in combinatie met Microsoft Office365.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met je accountmanager of mail naar support@qexpertise.nl

– Bron: Scan Sys

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.