A Real Solution Makes Exact Synergy Work!

Sinds het vierde kwartaal van 2022 werkt Qexpertise samen met A-Real-Solution. Deze gespecialiseerde software-ontwikkelaar levert een aantal uiterst bruikbare aanvullingen op de Exact Synergy software. Met 20+ jaar ervaring weten de mensen van A-Real-Solution waar zij over praten en op welke gebieden het werken met Exact Synergy veraangenaamd kan worden. Naast specifieke oplossingen op het gebied van HRM (met de Real-HRM programmatuur en inrichting) en CRM (met Real-CRM) kunnen onze klanten samen met onze consultants de Real-Toolbox inzetten om de performance en het gebruik van Synergy te verbeteren!
We laten je in dit artikel kort kennismaken met die Real Toolbox en de visie van A-Real-Solution.


Aan het woord: Dolf Rooijakkers  

Over de organisatie A-Real-Solution: “Wij leveren oplossingen voor de juiste software die geautomatiseerd, innovatief, verantwoord en veilig zijn. Met ons sterke specialisme in Exact Synergy rondom HRM, CRM, Finance, Logistiek en Sales levert A-Real-Solution de oplossing die u verder helpt.

Onze oplossingen komen uit de praktijk en zijn aan te passen aan hoe u als gebruiker zou willen dat de software voor u werkt. Daarbij zijn onze medewerkers specialisten op hun vakgebied en communicatief erg vaardig.

Doordat wij, net als Qexpertise, betrokkenheid, samenwerken, innovatie en vertrouwen als kernwaarden hanteren kunt u met én op ons bouwen. Door onze ervaring, tools en communicatie lukt het ons veelal om de oplossing binnen de vastgestelde tijd en budget te realiseren.

We stellen ons daarbij regelmatig de vraag: “Hoe willen wij zelf geholpen worden?”
Duidelijk en vakkundig verzorgen wij met én voor u de passende oplossing. Samen met Qexpertise als een gespecialiseerde partner zorgen wij er gezamenlijk voor dat uw Exact oplossing ook echt voor u werkt!”
 

De beschrijving van de mogelijke oplossingen welke opgenomen zijn in de Real-Toolbox is uiteraard wat uitgebreider en gaat in op de verschillende functionele oplossingen. Voor een compleet overzicht van alle modules van de Real-Toolbox klik hier. 

Wij geven hier een overzicht van de meest toegepaste oplossingen: 


>De Real-Toolbox Basis: dit is de basis van alle tools met een aantal onmisbare handigheden zoals “bewaren is echt bewaren” (je springt niet naar zomaar een scherm in Synergy), selecties op alle kolommen en de Real-Performance-Improver (zorgt voor een aanzienlijke snelheidswinst in het gebruik van Synergy)
>Real-Sections: relevante informatie direct beschikbaar op verzoeken, kaarten en workspaces
>Real-Advanced-Search: maak je eigen zoekschermen zodat je vindt wat je zoekt en niet “verdwaalt”. Eigen queries vormen de basis
>Real-Dynamic-Fields: de juiste velden met de juiste inhoud op de juiste momenten: bij verzoeken onmisbaar. Deze tool maakt het mogelijk om met afhankelijkheden te werken binnen verzoeken: afhankelijk van een ingevulde waarde worden wel of niet bepaalde velden getoond welke ingevuld moeten of kunnen worden
>Real-Additional-Fields: als het aantal velden van verzoeken en/of kaarten (relatiekaart!) niet genoeg is
>Real-Document-Editor: maak in verzoeken direct een document aan van een bepaald type met alle mogelijkheden van de editor. Zo kun je in een verzoek van het type “Afspraak” of “Verkoopgesprek” automatisch een document aanmaken van het type “Bezoekverslag”
>Real-Document-Previewer: De body en Pdf’s van documenten lezen zonder deze te hoeven openen
>Real-Analytics: maak met grafieken en tellers jouw verzoeken, workspaces en kaarten direct inzichtelijk
>Real-Business-Flow: robotic process management: het systeem nog beter voor je laten werken
>Real-Portal-Builder: maak zelf modern ogende en flexibele portals met en vóór Exact Synergy en Globe, geheel afgestemd op de gebruiker(s), medewerkers en relaties
>Real-Connector: gegevens uit diverse bronnen, zoals onder andere Exact Globe, zichtbaar maken in Synergy

Tot zover deze introductie van de Real-oplossingen waarmee we inmiddels binnen Qexpertise naar volle tevredenheid van de klanten (en onszelf!) mooie en gebruikersvriendelijke oplossingen gerealiseerd hebben. Alle tools uit de Real-Toolbox zijn apart aan te schaffen maar er zijn ook enkele aantrekkelijk geprijsde bundels gemaakt waarin de meest gebruikte tools zijn samengebracht.
 

Meer weten? Neem dan direct contact op met je accountmanager of via 088 888 1000 / info@qexpertise.nl

 

 

 

 

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.